Andra esports som är värda att testa

Om du kanske vill testa något nytt eller få inspiration så kolla in några spel som är värda att testa!

Esport

Battle Royale

Det finns mängder av kategorier inom e-sport men spel som “Playerunknown’s Battlegrounds” eller “Battle royale” är riktigt roliga att spela. Där finns ett hav av olika spel men detta handlar om att du hamnat på en ö någonstans och du är inte ensam. Där finns också vapen och motspelare. Och eftersom vinnaren ska stå ensam kvar så gäller det att du hittar bra vapen före de andra och att du lokaliserar dina fiender innan de hittar dig!

Det som är extra roligt med detta spelet är att det är gratis men också att du har möjlighet att köra bil, motorcykel eller båt om du vill. Grafiken som är grymt bra gör att du enkelt kan leva dig in i din roll.

Dark Risings

Ett annat MUD spel som är ganska stort med sina drygt 8000 olika rum. Detta är också gratis och finns på nätet. Även detta spel har både en handling och en värld som andas fantasy. Det är liknande rollfigurer, till exempel finns det Orge som är en Orc. Sedan har de lite mer speciella figurer så som Draconian som är en blandning av människa och drake.

Worldgaming

En sida där du kan spela i olika turneringar inom esport, testa på och få tips med mera! Worldgaming är en sida som vill ge dig den ultimata spelupplevelsen, de har otroligt många spel och alla är välkomna! Alla som spelar MUD-spel kan gilla Worldgaming just för att de har rollspel, träning, tävling och ett härligt gäng spelare från hela världen. Detta är en perfekt plats att hitta likasinnade eller för att få lite variation.

Utbudet är enormt och spelare världen över älskar esport, utan tvekan finns något för alla smaker. Esports är verkligen här för att stanna!