First Age i sociala medier

spel med fantasytema

Det är faktiskt lite av brist på bra sidor för oss som älskar First Age. Så om man vill bidra med ett nytt forum för spelare så är det absolut en bra idé!

Några av de sidor som är aktuella än så länge är topmudsites.com, här finns alla möjliga MUD-spel som får ros och ris, frågeforum och man kan bygga på sitt spel på olika sätt. Avalon: The Legends Lives som är den senare versionen har en Facebook-sida, trots att den kallas efter den senaste version så är alla versioner inkluderade här. Du kan hitta likasinnade spelare eller diskutera olika saker här, även följa så att du får nyheter som angår Avalon.

Sedan finns den officiella hemsidan och ägarnas blogg, men även dessa talar om nyheter och inte just First Age. Men faktum är att du kan hitta dels information om just First Age och dels spelare som har gått från First Age till den nya världen. De är de bästa att prata med om problem eller andra saker. Spelare med erfarenhet är de som kan lära ut bäst.

Om du söker på Avalon: First Age så ser du olika sidor. Men glöm inte, det bästa kan vara att inte gå till någon annan sida alls! Det bästa kan vara att leta efter någon snäll inne i din eller en annan av städerna. Då kan du få en nära vän som kan hjälpa dig, göra dig sällskap eller skydda dig. Vad än det kan vara så är det många gånger bäst att ha någon som är i liknande kläder, så att säga!

För att sammanfatta så är det tyvärr inte en riktigt bra svensk sida för just First Age, det är synd och vi efterlyser en sådan sida. Men det finns ändå hemsida, den nya versionens sociala medier och spelets invånare som finns och är aktuella.