Gratis spelsidor, värda att kolla in

Det kan vara kul att utforska olika spel och det finns en mängd olika sidor som erbjuder spel som är gratis. Kolla in några av de sidorna som finns tillgängliga för alla.

Spela och spela.se

Detta är en sida med blandade spel för alla smaker. Spelen är gratis och fungerar både på mobil och data. Det är inga extrema spel men bra tidsfördriv för de som vill testa olika spel. Kategorierna som finns är allt från .io-spel till olika strategispel. Några som är roliga är eldpojken och vattenflickan som finns på spela. Det är ett strategispel där flera kan spela och du ska gå igenom ett uråldrigt skogstempel genom att klara olika banor.

Gp Hero på spelo är för de som gillar enklare racingspel. Kör en F1-bil och känn kraften! Denna sida har också flera roliga Wheely spel där du får köra den söta röda bilen, kör genom tiden eller vid aliens. Eller lek detektiv!

Även gratisspela har mängder av bra tidsfördriv med allt från Bingo och Tetris till Beer Rush där du ska betjäna alla törstiga kunder så att de är nöjda!

Megaspel

Denna sidan får en egen rubrik för att den har några spel som är lite roligare än de andra sidorna, dock en personlig åsikt!

Guardians of The Galaxy: Galatic Run, detta är ett trevligt spel, du är det snälla trädet Groof och ska skjuta ner fiender i form av flygande sfärer. Det är olika banor med hinder och andra faror.

Star Wars Rebels: Strike Missions, ett spel med inspiration från filmerna. Du har bra musik i bakgrunden som ger dig rätt inlevelse. Även The Walking Doof är ett roligt spel med Perry the Platypus från Disney! Du får hjälpa Perry att rädda staden från en zombie-liknande sjukdom.

Dessa spel är ett roligt komplement när man har lite tid över och inte är hemma till exempel, bara lite tips så att du inte behöver ha långtråkigt!