Om min blogg

Var hälsad!

Älskar du spel och esport och är nyfiken på det? Har du bara en stund över för att läsa något intressant eller är du rent av en älskare av Avalon: First Age?

Alla är välkomna hit! Med denna blogg får ni förhoppningsvis en inblick i det otroligt häftiga spelet Avalon: First Age men även andra spel och esports. Jag vill skänka glädje till dig som läsare och kanske göra så att någon vill kolla in First Age lite närmare!

Ni kan läsa om den häftiga historien som Multi User Dungeon/Dimension- (MUD-) spelen har. Från 1989 har Avalon funnits och eftersom det inte finns ett slut så är det igång än idag, det längst spelade MUD-spel i världen.

Kolla in de olika karaktärerna som man kan vara i First Age, alla är häftiga på sina sätt. Där finns nio olika karaktärer men de flesta har vissa kunskaper inom magi. Det är ju trots allt ett Fantasy-spel.

Få tips på olika spel och esports som finns på nätet. Dessutom helt gratis och som kan spelas mobilt. First Age är ett spel som kräver lite tid men om man bara vill spela något i förbifarten så finns här tips för dig.

Kolla även in om de olika forum som erbjuds för alla MUD-älskare. Till och med efterlyser ett nytt forum eller kanske en grupp på de sociala medierna där vi som älskar First Age kan tala, fråga och lära känna varandra. Det är något av en bristvara med sådan sidor men förhoppningsvis läser någon detta och tar tag i det!

Iallafall så är det roligt att ni kom hit, hoppas att ni hittar något att läsa!