Varför ska man spela First Age?

Det kan man fråga sig. Det finns många liknande spel, är detta bättre? Och varför ska man lägga mycket tid på detta spel? Det ska du få ett svar på här, dock är svaren alltid av personlig karaktär. Man får uppleva spelet själv för att avgöra men det är alltid bra med tips och fakta på vägen!

Om man jämför med liknande spelsidor.biz som finns tillgängliga idag, finns där ens några?

Där finns en uppsjö av MUD-games men Avalon: First Age är det spel som passar många. Just för att det är en riktig resa från födelsen i världen till vad du än önskar. Och du kan inte köpa dig erfarenhet eller rikedom, du måste gå den hårda vägen och göra dig förtjänt av din avancering i samhället. Det enda som räknas är poäng i ett komplicerat system som ger dig och alla andra en ärlig och rättvis spelupplevelse.

Och behöver man lägga ner hela sin fritid för att lyckas?

Nej, det behövs absolut inte. Men det tåls att tilläggas att det är lätt att fastna i några timmar, för att det är roligt! Men spelet sparar dina färdigheter och allt som hänt. Så oavsett när du loggar in så finns din avatar kvar och du kan läsa om vad som hänt i världen sedan sist. För den fortsätter hela tiden, trots att du inte spelar!

Det är en del av charmen, att det är verkligt i många avseenden men samtidigt så är det en förtrollad låtsasvärld där du kan drömma dig bort, hur lite eller mycket du vill! Eftersom spelet har karaktärer för alla sorters personligheter och även olika levnadssätt så passar First Age alla.

Så, om du gillar det råa klimatet som spelet erbjuder, magisk värld utan ände och att få vara en del av det längst spelade RPG-spel, då är Avalon: First Age utan tvekan något för dig!