Vilken av dessa 3 är din favoritkaraktär i First Age?

De nio olika Guilderna som First Age erbjuder har alla för- och nackdelar. Kan vara kul för er som inte har testat First Age, att se vilken person du kan vara!

De är otroligt coola, självständiga och smarta! Rangers bor oftast i skogen Greenwood som ligger nordväst om den första staden Mercinae. De har en kunskap om olika örter och kan göra olika läkemedel eller gifter. De kan också slåss och hantera vapen, de skyddar sitt folk och det inkluderar folket i staden. Skogen är en farlig plats, så att vara en Ranger är inte för de känsliga! Lojala och beskyddande men också lagd mot det asociala och aggressiva hållet. Så det sistnämnda får agera som nackdelarna med Rangers. Det är inget yrke utan en livsstil som inte passar alla.

Få kraft från stjärnor, se mer och längre än någon annan tack vare stenar. Detta är en tålmodig karaktär som lär sig under en lång tid, det är komplicerade förtrollningar och andra förhäxningar som agerar både mot fiender eller för vänner. Det finns en Guild i varje stad så du har alltid nära till vänner och allierade, om du har tålamodet så kan du bli oövervinnerlig som astrolog!

Kan kännas som att man vet vad tjuv är men faktiskt så är det mycket mer än att stjäla. Du kan bli en mästare på att smyga förbi fiender, göra fällor åt dem eller kanske ta deras rikedomar! Du kan vara smidig och tyst men samtidigt modig som bara den, kunskap om skogens alla växter som kan användas till din förtjänst. Med två olika Guilder i Parrius och Thakria, vid städerna rättare. Någonstans i skogarna, bara tjuvarna vet var!

Detta var bara tre av de nio olika, kolla in det andra inlägget för att läsa om några av de resterande!