Loremaster i First Age

Denna karaktär är speciellt passande för de som inte föredrar att slåss, som vill lära sig och bemästra runor, stenar, brygder och alla andra saker som kan göras till gift eller förtrollning. Fast de har kunskap som kan döda på sekunder så är alla Loremasters lugna och fredliga själar. De som har en guild i Thakria kallas för Loremasters och i Parrius kallas de Artisans och till sist så kallas de Alchemists of Mercinae. De alla är vänner trots de olika namnen och dessa är bäst att vara sams med.

På tal om fredliga karaktärer så är Druid den som är fredligast. De ägnar tiden åt att hjälpa och värna om de behövande och de som inte själva kan försvara sig. Tack vare

deras livssyn är de ett folkslag som inte har några fiender. De är också ett måste i spelet eftersom spelare som inte vill slåss måste kunna välja en av de äldsta guilderna som kan magiska saker!

Krigaren är som du redan gissat, hårdhudad, stark, envis och kunnig med vapen. Med det är mer hos krigaren, smidig, rättvis och smart. Ett gammal men hedervärd karaktär.

Att vara grym i anfall, smidig i motstånd och hatad av alla förutom dina egna. Det är livet för en trollkarl eller Sorcerers! De älskar att vara hatade och de älskar sig själva, man får erkänna att de är otroligt duktiga i strid.

Denna karaktär är också trollkarl, men en god sådan särskilt musikalisk och kan göra magi av alla möjliga typer av ting. Du kan också göra gifter men det är inget som Mages vill göra i första hand. Trots sin kraftfullhet så är de fredliga.

Sist men inte minst, den store talaren! Med guilder i två städer tar alla Bards sin publik med storm, de kan få en folkmassa att göra det de vill. Om de bemästrar att vara en riktig Bard!